pakketten

Wat kan ik voor u betekenen – Het avontuur van verbouwen in overzichtelijke stappen opgedeeld.

 

  • U wilt uw bestaande woning verbouwen;
  • U wilt een woning die u wilt aankopen verbouwen;
  • U wilt zelf een nieuwe woning bouwen op een bouwkavel.
  • U wilt controle houden, want het moet wel in uw budget passen.

Een dergelijk proces kan verschillende ontwerpfases kennen, die we voor u hebben opgebroken in pakketten. Zo kan u na elke fase stoppen en voorkomt u onnodige kosten.

 

 

 OntdekPakket


ontdekpakket

ontdek wat de mogelijkheden zijn van uw bestaande of toekomstige woning. U hebt wensen, misschien nog niet helemaal uitgekristalliseerd, maar wat is er mogelijk? Op de locatie, met uw budget.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek besluit u of u ons een Ontdekpakket laat maken. Het pakket wordt binnen tien dagen bij u thuis bezorgd en bestaat onder andere uit ontwerptekeningen voor uw woning, schetspapier met schetspotlood en een digitaal 3D-model (Google Sketchup), Indien u wenst voegen we daar ook een 3D-geprinte maquette van het ontwerp  aan toe. Met dit pakket hebt u een goede en leuke tool in handen om weloverwogen keuzes te kunnen maken en de verbouwing naar uw hand te zetten. Wilt u veel zelf doen dan past u het schetsontwerp zelf aan met behulp van het Sketchup-model of het schetspapier. Indien uw verbouw-ideeën en wensen veranderen tijdens het schetsen kunnen wij uw ontwerp verder aanpassen tot u helemaal tevreden bent of de wijzigingen direct meenemen in de volgende stap, het ‘Ontwerppakket’.

 

Het Ontdekpakket kan worden uitgebreid met een bestemmingsplancheck, monumentencheck, kostenraming, verbouwtips, woonmagazines en een bouwkundige keuring.

Lijkt u dat dat wat? Bestel het Ontdekpakket dan door hier te klikken. Wij nemen direct contact met u op voor een eerste gesprek. Dat gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Ontwerppakket


In dit pakket wordt hontwerppakketet definitieve plan vastgelegd in bouwkundige tekeningen zoals plattegronden, gevelaanzichten en doorsnedes. Het ontwerp wordt door ons standaard gecontroleerd aan de hand van de geldende regelgeving (Bouwbesluit) en voorzien van een prijs van een aannemer bij u in de buurt. In de meeste gevallen is voor een verbouwing of uitbreiding geen vergunning nodig. Mocht die wel nodig zijn dan kunt u die zelf aanvragen via Omgevingsloket.nl of wij kunnen dit voor u verzorgen, inclusief de benodigde constructie-, epc- en/of ventilatieberekeningen.

 

 

 

 

 

Techniekpakket


ARKEY A0: 5002-07.LIB 5007501.DRW

De laatste stap voordat er gebouwd gaat worden is dat het ontwerp bouwtechnisch uitgewerkt wordt in nauwkeurige bouwkundige tekeningen en detailtekeningen. Bovendien worden kleuren en materialen hierin precies vastgelegd. Eén of meerdere aannemers kunnen op basis van deze tekeningen offertes uitbrengen en de bouw uitvoeren. Ook in deze fase werken we samen met andere partijen, als Alexander de Witt van Wittbouwkunde uit Arnhem.

 

 

 

 

 

Bouwpakket


bouwpakket

Als de aannemer(s) hun offerte hebben uitgebracht, en deze door u en/of door ons is gecontroleerd kan de bouwovereenkomst met de aannemer gesloten worden. Een goede basis voor de bijbehorende wederzijdse voorwaarden is de COVO2010, eventueel aangevuld met eigen voorwaarden. We kunnen tijdens de bouw betrokken blijven en het werk van de aannemer controleren op kwaliteit, planning en eventuele meerwerkkosten. Aan het eind van de bouw wordt het werk opgeleverd, waarbij eventuele aanvullende werkzaamheden of tekortkomingen worden vastgelegd, zodat ze door de aannemer binnen een vooraf vastgestelde termijn kunnen worden uitgevoerd.

 

 

 

 

Aan het eind van dit gehele traject heb u ons alleen betaald voor wat u niet zelf kunt of wilt doen, en hebt u toch een onder architectuur verbouwde woning met een hoog afwerkingsniveau! Lees hier meer over wat we doen en wat het kost.

 

Ja, dat lijkt mij wel wat!


Hebt u nog vragen of wilt u graag dat we bij u langs komen voor een geheel vrijblijvend eerste gesprek? Klik op dan hier en laat u nummer of e-mailadres achter. Wij nemen dan binnen een dag contact met u op.