Particulier

Nogmaals welkom! U kunt bij mij terecht voor de verbouw of transformatie van uw woning of volledige nieuwbouw. Of het nou gaat om een groot of klein project, een groot of een beperkt budget, ik geef op een creatieve manier invulling aan uw wensen en zorg voor een architectonisch hoogstaand en functioneel ontwerp. De combinatie van creativiteit en praktijkervaring leidt tot inspirerende en goed gebouwde projecten, waarbij de wensen van u als de opdrachtgever, de vormgeving en duurzaamheid centraal staan. Ik werk samen met verschillende bouwpartners in de regio Arnhem en middels dit netwerk heb ik de kennis beschikbaar voor al uw vragen en wensen.

Door hier te klikken vindt u informatie over het aanbod van pakketten, waarmee wij het hele proces hebben opgeknipt in overzichtelijke pakketten. Zo bieden wij het Ontdekpakket aan waarmee wij voor voor €490,- een schetsontwerp leveren. Zo kunt u snel zien welke mogelijkheden u met uw nieuwbouwkavel of bestaande woning heeft zonder dat u van tevoren op erg hoge kosten zit.

Het is mij opgevallen dat particulieren vaak met vragen zitten waarvan de antwoorden niet direct online te vinden zijn. Daarom zijn we bezig een gratis Bouwgids te ontwikkelen. Hierin laten we bijvoorbeeld zien hoe het bouwproces gaat, hoe een vergunningaanvraag verloopt en welke kosten te verwachten zijn. Ook vindt u meer informatie over het verloop en de kosten van een bouwproject. Bent u alvast geïnteresseerd in deze gids? Wij kunnen u een concept-versie toezenden en zijn dan erg benieuwd naar uw commentaar.

Wij hopen dat deze site u wegwijs maakt in de wereld van het (ver)bouwen en kijken er tevens naar uit u als klant te mogen begroeten. We nodigen u dan ook van harte uit om uw plannen bij ons op het bureau in Doesburg of bij u thuis te komen bespreken. Vanzelfsprekend is een eerste kennismakingsgesprek kosteloos.

 

marcelbarzilay_particulieren
particuliere woning in Loenen aan de Vecht – 2007

 

MARCEL BARZILAY ARCHITECTUUR is in 2016 opgericht door ir. Marcel Barzilay. Na mijn studie Bouwkunde aan de TU Delft, heb ik voor gerenommeerde, internationaal opererende bureaus gewerkt zoals Stauch & Partners in Windhoek, Namibië en MAS architectuur in Hengelo (Ov). Ik deed als architect ervaring op in de woningbouw, utiliteitsbouw, gezondheidszorg, van interieuropgaven tot stedenbouwkundige plannen, in Nederland en Duitsland. Ik werk voor particulieren, universiteiten en bedrijven.

Zie deze pagina voor een breder overzicht van mijn projecten.